Kerstmis

VOL

 

Op Eerste Kerstdag serveren wij weer traditiegetrouw een 6-gangen diner

Aanvang: 17.30
Einde: 22.30
Menuprijs: € 88,- p.p.

Amuse van het huis

Mabre van fruits de mer met een creme van langoustine

Heldere fazantenbouillon

Rode mul filet met Thaise paksoi en een beurre blanc met garnalen en kokkels

Cava met sorbetijs van duindoornbes

Hert met hutspot, spruitjes, rode kool, een stoofpeertje en een wildfond

Grand dessert Boswachterswijze

 

Op Tweede Kerstdag serveren we een 4-gangen brunch.

Aanvang: 13.00
Einde: 17.00
Menuprijs: € 62,-

Voorgerecht in buffetvorm
Wildterrine / Rilette van konijn / Gerookte zalm / Hollandse garnalen salade / Tonijnsalade / Quinoa salade met biet / Avocado salade

Soep wordt uitgeserveerd: Heldere fazantenbouillon

Hoofdgerecht wordt uitgeserveerd: Hert met hutspot, spruitjes, rode kool, een stoofpeertje en een wildavond

Dessert in buffetvorm: Vers fruit / Sorbetijs / Tiramisu / Perzik bavarois / Chocolademousse / Crêpes met warme kersen