Onze kaart

In ons restaurant kunt u heerlijk gastronomisch genieten van onze Frans georiënteerde keuken. Op onze menukaart vindt u volop vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De kaart wisselt met het seizoen, zodat u van elk jaargetijde de charme kunt proeven. In onze keuken werken we met enthousiasme aan eigentijdse en originele gerechten. Ons uitgangspunt hierbij is een klassieke basis met een modern tintje.

Dit menu geldt vanaf vrijdag 18 mei 2024

Menu ‘Bart

Crème soep van kerrie met mihoen en gevogelte dimsum
***
Zalm met groene groenten, basmatirijst en beurre blanc
***
Croissant met chocolade en vanille
34

 

Menu ‘Wout’

Dichtgeschroeide tonijn met ponzu, soja en furikake
of
Dungesneden ribeye met paddenstoelen en chimichurri
***
Heilbot met groene groenten, basmatirijst, kerrie en saffraan
of
Magret de Canard met haricots verts, wortel en aardappel
***
Aardbeientaartje met aardbeienroomijs
44

 

Menu ‘100 jaar’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
5 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
100

Terrine zalm
met tong, gamba en schuim van langoustine
€ 16

Dichtgeschroeide tonijn
met ponzu, soja, furikake en wasabi
€ 16

Pata negra
met appelcompote, gekonfijte ui, brioche en aceto
€  16       

Gewelde lamstong
met gebakken zwezerik, wortel en framboos
€  16  

Dungesneden gerookte ribeye
met paddenstoel, tomatencrunch en chimichurri
€ 16

Little gem
met groentenkroket, krokant van rozenwater, kerrie mayonaise en ratatouille
€ 16

Tomaten crèmesoep
met groenten en room
€  8

Vissoep
Rijkelijk gevuld
€ 9

Crèmesoep van kerrie  
met mihoen en gevogelte dimsum
€ 9

Griet    
met risotto, spinazie, groene asperges en beurre blanc
€ 35

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
met gele wortel, haricots verts, aardappel millefeuille, grove mosterd en dragon
€ 50

Zwarte heilbot
met groene groenten, kerrie, kroepoek van saffraan en basmatirijst
€ 25

Tournedos 
met ingelegde doperwten en tuinbonen, haricotsverts en aardappel millefeuille
€ 32

Lamsrack 
met risotto, tuinbonen, groene asperges en tijm
€ 32

Magret de Canard       
met haricots verts, gele wortel, sinaasappel en aardappel
€ 28

Tartelette        
met Munster, poftomaat, groenten en mosterd
€ 25

Aardbeien  
met pistache
€ 12

Grand dessert ‘Bert’
€ 15

Croissant      
met chocolade en vanille
€ 12

Taartje van passievrucht
met merengue en kaneel
€ 12

Kaasplateau
3 kazen
€ 12

Kaasplateau
5 kazen
€ 15

Al jaren gaan wij met veel plezier naar Frankrijk voor het selecteren van de betere wijnen. Hierbij gaan we naar de kleinere huizen, waar we elk jaar weer met open armen worden ontvangen. Prachtige familiebedrijven die met veel passie hun werk uitvoeren. Proeven en praten met de wijnmakers op het chateau zorgt voor kennis, affiniteit en mooie herinneringen. Wij gaan elk jaar naar de Bourgogne, maar hebben inmiddels ook de Bordeauxstreek en de Loirestreek aangedaan. Natuurlijk mogen de wijnen uit Italië, Spanje en de wijnen uit de zuidelijk gelegen gebieden niet ontbreken. Deze halen wij niet zelf, maar passen ook perfect bij menig gerecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke wijn. Eet smakelijk en geniet van de door u uitgekozen wijn…

Bij elke gang adviseren wij een bijpassend glas wijn