Onze kaart

In ons restaurant kunt u heerlijk gastronomisch genieten van onze Frans georiënteerde keuken. Op onze menukaart vindt u volop vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De kaart wisselt met het seizoen, zodat u van elk jaargetijde de charme kunt proeven. In onze keuken werken we met enthousiasme aan eigentijdse en originele gerechten. Ons uitgangspunt hierbij is een klassieke basis met een modern tintje.

Dit menu geldt vanaf vrijdag 9 februari 2024

Menu ‘Bart

Crèmesoep van paddenstoelen met tuinkruiden en bosui
***
Zeewolf met ham, nori, asperges, tomaten en basilicum
***
Pistache ijs met chocolade en fruit
32

 

Menu ‘Wout’

Rouleau van zalm met nori, citrus gel en groene asperges
of
Terrine van kool en pastrami, met citroengras en bloedsinaasappel
***
Skreifilet met noodles, groene groenten en een fond van schaaldieren
of
Hert met prei, wortel, pommes fondant en rode wijn
***
île flottante met een vanille crème
42

 

Menu ‘100 jaar’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
5 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
100

Rouleau zalm
met nori, citrusgel en groene asperges
€ 15

Gerookte makreel
met wortel, doperwtencress en tijgermelk
€ 15

Carpaccio hert
met ratatouille, oesterzwam en gerookte olie
€  15       

Terrine kool en pastrami
met citroengras en bloedsinaasappel
€  15  

Steak tartaar
met kwartelei, augurk en kappertjes
€ 15

Tomaten tarte tatin
met geitenkaas, ratatouille en truffel
€ 15

Tomaten crèmesoep
met groenten, kalkoen en room
€  8

Vissoep
Rijkelijk gevuld
€ 9

Crèmesoep paddenstoelen
met tuinkruiden en bosui
€ 8

Zeewolf   
met Spaanse ham, nori, groene asperges, orzo en een crème van basilicum en tomaat
€ 25

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
met venkel, spinazie, wakame en pommes fondant
€ 50

Skrei
met ramen noodles, groene groenten en een fond van schaaldieren
€ 25

Tournedos 
met ingelegde doperwten en tuinbonen, haricotsverts en gepofte aardappel met crème fraiche
€ 30

Ribeye voor 2 personen   
met witlof, honing, rozemarijn en gepofte aardappel met crème fraiche
€ 70

Hert      
met prei, wortel, pommes fondant en een rode wijn saus met kummel
€ 30

Bloemkool       
met romanesco, amandel, gerookte olie en orzo
€ 25

Bosvruchtentaartje  
met pistache ijs
€ 10

Grand dessert ‘Bert’
€ 15

Trio mandarijn     
met merengue en kaneel
€ 10

île flottante
met een crème van vanille
€ 10

Kaasplateau
3 kazen
€ 10

Kaasplateau
5 kazen
€ 15

Al jaren gaan wij met veel plezier naar Frankrijk voor het selecteren van de betere wijnen. Hierbij gaan we naar de kleinere huizen, waar we elk jaar weer met open armen worden ontvangen. Prachtige familiebedrijven die met veel passie hun werk uitvoeren. Proeven en praten met de wijnmakers op het chateau zorgt voor kennis, affiniteit en mooie herinneringen. Wij gaan elk jaar naar de Bourgogne, maar hebben inmiddels ook de Bordeauxstreek en de Loirestreek aangedaan. Natuurlijk mogen de wijnen uit Italië, Spanje en de wijnen uit de zuidelijk gelegen gebieden niet ontbreken. Deze halen wij niet zelf, maar passen ook perfect bij menig gerecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke wijn. Eet smakelijk en geniet van de door u uitgekozen wijn…

Bij elke gang adviseren wij een bijpassend glas wijn