Onze kaart
In ons restaurant kunt u heerlijk gastronomisch genieten van onze Frans georiënteerde keuken. Op onze menukaart vindt u volop vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De kaart wisselt met het seizoen, zodat u van elk jaargetijde de charme kunt proeven. In onze keuken werken we met enthousiasme aan eigentijdse en originele gerechten. Ons uitgangspunt hierbij is een klassieke basis met een modern tintje.
Asperge kaart
Voorgerechten
Crèmesoep van asperges met kwartelei
€ 10,-
Asperges met tartaar van tonijn, ratatouille en sesam
€ 17,-
Asperges met burrata, tomaat en basilicum
€ 16,-
Asperges met Iberico en aceto balsamico
€ 17,-
Hoofdgerechten
Asperges met boerenham, krieltjes, ei en geklaarde boter
€ 29,-
Asperges met zalm, krieltjes en Hollandaisesaus
€ 29,-
Asperges met lamsfilet, krieltjes en truffelsaus
€ 33,-
Asperges met krieltjes en tomaten Hollandaisesaus
€ 26,-
Menu ‘Bart’
Crèmesoep paddenstoelen met tuinkruiden
***
Eendenborst met aardappelwafel, broccoli rijst en portsaus
***
Aardbeien cheesecake
37
Menu ‘Wout’
Tonijn tataki met wakame, soja, ponzu en edamame
Of
Gekonfijte eend met sesam, mandarijn, pastinaak en boksoi
***
Schelvis met spinazie, wortel, peultjes, paprika en Hollandaise
Of
Entrecote met zomerse groenten, zoete aardappel en knoflook
***
Crème passievrucht
47
Menu ‘100 jaar familie Takx’
5 gangen verrassingsmenu inclusief
aperitief
tafelwater
bijpassende wijnen
koffie met friandises
100
Tonijn tataki met wakame, soja, edamame en wasabi
16
Coquilles met schaal- en schelpdieren en kreeftenschuim
18
Gekonfijte eend met sesam, boksoi en pastinaak
16
Gerookte beef met zwarte knoflook, ratatouille en groentenchips
16
Geitenkaastruffels met pistache, walnoot, crostini en paprika
16
Crèmesoep paddenstoelen met tuinkruiden
9
Tomatensoep met parelhoen en room
9
Garnalenbisque rijkelijk gevuld
11
Schelvis met tagliatelle van spinazie, crème van wortel, peultjes, sugar snaps, paprika en een Hollandaise saus
28
Zeetong met gnocchi, zomerse groenten, yuzu en botersaus
50
Bouillabaisse met vis, schaal- en schelpdieren, rouille, crouton en mini groenten
32
Tournedos met zwarte knoflook, zoete aardappel, Provencaalse kruiden, crème van knolselderij, groene asperges en pancetta
32
Ribeye met courgette, paprika, pastinaak, knolselderij, Charlotte aardappel en café de Paris
32
Eendenborst met aardappelwafel, broccoli rijst, wortel, ingelegde rode ui en portsaus
30
Gepofte knolselderij met zomerse groenten en Hollandaise saus
26
Aardbeien cheesecake met roomijs van aardbei
12
Crème passievrucht met frambozenijs
12
Chocolade trio
12
Petit grand dessert
15
3 kazen met vijgenbrood en dadelstroop
12
5 kazen met vijgenbrood en dadelstroop
15
Al jaren gaan wij met veel plezier naar Frankrijk voor het selecteren van de betere wijnen. Hierbij gaan we naar de kleinere huizen, waar we elk jaar weer met open armen worden ontvangen. Prachtige familiebedrijven die met veel passie hun werk uitvoeren. Proeven en praten met de wijnmakers op het chateau zorgt voor kennis, affiniteit en mooie herinneringen. Wij gaan elk jaar naar de Bourgogne, maar hebben inmiddels ook de Bordeauxstreek en de Loirestreek aangedaan. Natuurlijk mogen de wijnen uit Italië, Spanje en de wijnen uit de zuidelijk gelegen gebieden niet ontbreken. Deze halen wij niet zelf, maar passen ook perfect bij menig gerecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke wijn. Eet smakelijk en geniet van de door u uitgekozen wijn…
Bij elke gang adviseren wij een bijpassend glas wijn