Menukaart Bistro
Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.
Dit menu geldt vanaf vrijdag 17 mei 2024
Menu ‘Bart‘
Crème soep van kerrie met mihoen en gevogelte dimsum
***
Zalm met groene groenten, basmatirijst en beurre blanc
***
Croissant met chocolade en vanille
34
Menu ‘Wout’
Dichtgeschroeide tonijn met ponzu, soja en furikake
of
Dungesneden ribeye met paddenstoelen en chimichurri
***
Heilbot met groene groenten, basmatirijst, kerrie en saffraan
of
Magret de Canard met haricots verts, wortel en aardappel
***
Aardbeientaartje met aardbeienroomijs
44
Menu ‘100 jaar’
Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
5 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
100
Boerenbrood avocado
met roomkaas, noten en tomaat
€ 15
Purple bagel met geitenkaas
met biet, walnoot en mosterd
€ 15
Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 15
Uitsmijter Boswachter
met ham, paddenstoelen en tomaat (3 spiegeleieren) op boerenbrood
€ 15
Wit stokbroodje pata negra ham
met tomatentapenade
€ 16
Purple bagel met zalm
kappertjes en kruidencrème
€ 15
Bruin bolletje zuurvlees
met appelstroop
€ 15
Wit stokbroodje tonijnsalade
met ei en avocado
€ 15
Vegetarische salade
met quinoa, blauwschimmelkaas, cashewnoten, rood fruit en frambozendressing
€ 19
Boswachter salade
met boerenpaté, rilette van gevogelte, eendenborst, lamsham en cumberlandsaus
€ 19
Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, forel, gamba’s, zeewier crunch en cocktailsaus
€ 19
Terrine zalm
met tong, gamba en schuim van langoustine
€ 16
Dichtgeschroeide tonijn
met ponzu, soja, furikake en wasabi
€ 16
Pata negra
met appelcompote, gekonfijte ui, brioche en aceto
€ 16
Gewelde lamstong
met gebakken zwezerik, wortel en framboos
€ 16
Dungesneden gerookte ribeye
met paddenstoel, tomatencrunch en chimichurri
€ 16
Little gem
met groentenkroket, krokant van rozenwater, kerrie mayonaise en ratatouille
€ 16
Tomaten crèmesoep
met groenten en room
€ 8
Vissoep
Rijkelijk gevuld
€ 9
Crèmesoep van kerrie
met mihoen en gevogelte dimsum
€ 9
Griet
met risotto, spinazie, groene asperges en beurre blanc
€ 35
Hele zeetong gefileerd aan tafel
met gele wortel, haricots verts, aardappel millefeuille, grove mosterd en dragon
€ 50
Zwarte heilbot
met groene groenten, kerrie, kroepoek van saffraan en basmatirijst
€ 25
Tournedos
met ingelegde doperwten en tuinbonen, haricotsverts en aardappel millefeuille
€ 32
Lamsrack
met risotto, tuinbonen, groene asperges en tijm
€ 32
Magret de Canard
met haricots verts, gele wortel, sinaasappel en aardappel
€ 28
Tartelette
met Munster, poftomaat, groenten en mosterd
€ 25
Aardbeien
met pistache
€ 12
Grand dessert ‘Bert’
€ 15
Croissant
met chocolade en vanille
€ 12
Taartje van passievrucht
met merengue en kaneel
€ 12
Kaasplateau
3 kazen
€ 12
Kaasplateau
5 kazen
€ 15
Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4
Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4
Portie bitterballen (8 stuks)
€ 6
Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje – 4 x mini loempia
€ 10