Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.

Menu ‘Bart’

Runderbouillon met groenten en rundvlees
***
Zalm met risotto, courgette spaghetti en een beurre blanc saus

***
Hazelnootparfait
37

 

Menu ‘Wout’

Terrine van tong en spinazie met soja en zalmkaviaar

Of

Dungesneden gerookte ribeye met chimichurri en tomaat
***
Visstoofpotje met gruyère kaas, risotto en spaghetti van courgette

Of

Bavette met truffel aardappel, haricots verts, gepofte ui en een pepersaus
***
Kersentaart met witte chocolade en roomijs van kersen
47

 

Menu ‘100 jaar familie Takx’

5 gangen verrassingsmenu inclusief
aperitief

tafelwater

bijpassende wijnen

koffie met friandises
100

Sandwich met hüttenkäse, amandel, avocado, tomaat, radijs en basilicum
15

Groenten kroketten op boerenbrood met kerrie mayo
15

Ciabatta met kippendij, haricots verts, champignons en chili
15

Ciabatta met dungesneden gerookte ribeye, chimichurri en salade
15

Focaccia met zalm, baba ganoush en tomaat
15

Sandwich met krabsalade, jumbo garnalen en avocado
15

Boerenomelet vegetarisch
15

Uitsmijter met Serranoham, tomaat en paddenstoelen
15

Vissalade met gerookte zalm, krabsalade, jumbo garnalen, heilbot, zeewier en cocktailsaus
19

Boswachtersalade met Serranoham, gerookte ribeye, paté, pancetta en een sesam vinaigrette
19

Vegetarische salade met couscous, kikkererwten, edamame boontjes, noten, camembert en thai soy sauce
19

Paling met krabsalade, rode biet en granny smith
18

Terrine van tong en spinazie, met soja en zalmkaviaar
16

Rouleau van eendenborst, met een crème van wilde eendenlever, truffel en panko
16 

Dungesneden gerookte ribeye met chimichurri en tomaat
16

Couscous, kikkererwt, edamame boontjes, notenmix, camembert en thai soy sauce
16

Prei met nori, gerookte amandel en roomkaas
16

Rijkelijk gevulde vissoep
9

Vegetarische uiensoep met een kaascrouton
9

Erwtensoep met roggebrood en spek (tot 1-4-25)
9

Runderbouillon met groenten en rundvlees
9

Corvina met risotto, spaghetti van courgette en citroengras
28

Zeetong met la ratte aardappel, gestoofde prei en bospeen en een beurre blanc saus
50

Visstoofpotje met gruyere kaas, risotto en spaghetti van courgette
28

Tournedos met truffelaardappel, haricots verts, paddenstoelen en een pepersaus
32

Kalfswang in eigen jus met aardappelmousseline, gestoofde prei en paddenstoelen
32

Shot rib met kruidenkorst, la ratte aardappel, gepofte ui, bospeen en een truffelsaus
30

Open ravioli met camembert, gerookte amandel, paddenstoelen, gepofte ui en een witte wijn saus
26

Kersentaart met witte chocolade en roomijs van kersen
12

Banaan, chocolade en gezouten karamel
12

Yoghurt panna cotta met bosvruchtenijs
12

Petit grand dessert
15

3 kazen met vijgenbrood en dadelstroop
12

5 kazen met vijgenbrood en dadelstroop
15

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 7

Warm bittergarnituur
11
€ 10

Koffiemomentje Boswachter Liesbosch