Menukaart Bistro
Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.
Menu ‘Bart’
Runderbouillon met groenten en rundvlees
***
Zalm met risotto, courgette spaghetti en een beurre blanc saus
***
Hazelnootparfait
37
Menu ‘Wout’
Terrine van tong en spinazie met soja en zalmkaviaar
Of
Dungesneden gerookte ribeye met chimichurri en tomaat
***
Visstoofpotje met gruyère kaas, risotto en spaghetti van courgette
Of
Bavette met truffel aardappel, haricots verts, gepofte ui en een pepersaus
***
Kersentaart met witte chocolade en roomijs van kersen
47
Menu ‘100 jaar familie Takx’
5 gangen verrassingsmenu inclusief
aperitief
tafelwater
bijpassende wijnen
koffie met friandises
100
Sandwich met hüttenkäse, amandel, avocado, tomaat, radijs en basilicum
15
Groenten kroketten op boerenbrood met kerrie mayo
15
Ciabatta met kippendij, haricots verts, champignons en chili
15
Ciabatta met dungesneden gerookte ribeye, chimichurri en salade
15
Focaccia met zalm, baba ganoush en tomaat
15
Sandwich met krabsalade, jumbo garnalen en avocado
15
Boerenomelet vegetarisch
15
Uitsmijter met Serranoham, tomaat en paddenstoelen
15
Vissalade met gerookte zalm, krabsalade, jumbo garnalen, heilbot, zeewier en cocktailsaus
19
Boswachtersalade met Serranoham, gerookte ribeye, paté, pancetta en een sesam vinaigrette
19
Vegetarische salade met couscous, kikkererwten, edamame boontjes, noten, camembert en thai soy sauce
19
Paling met krabsalade, rode biet en granny smith
18
Terrine van tong en spinazie, met soja en zalmkaviaar
16
Rouleau van eendenborst, met een crème van wilde eendenlever, truffel en panko
16
Dungesneden gerookte ribeye met chimichurri en tomaat
16
Couscous, kikkererwt, edamame boontjes, notenmix, camembert en thai soy sauce
16
Prei met nori, gerookte amandel en roomkaas
16
Rijkelijk gevulde vissoep
9
Vegetarische uiensoep met een kaascrouton
9
Erwtensoep met roggebrood en spek (tot 1-4-25)
9
Runderbouillon met groenten en rundvlees
9
Corvina met risotto, spaghetti van courgette en citroengras
28
Zeetong met la ratte aardappel, gestoofde prei en bospeen en een beurre blanc saus
50
Visstoofpotje met gruyere kaas, risotto en spaghetti van courgette
28
Tournedos met truffelaardappel, haricots verts, paddenstoelen en een pepersaus
32
Kalfswang in eigen jus met aardappelmousseline, gestoofde prei en paddenstoelen
32
Shot rib met kruidenkorst, la ratte aardappel, gepofte ui, bospeen en een truffelsaus
30
Open ravioli met camembert, gerookte amandel, paddenstoelen, gepofte ui en een witte wijn saus
26
Kersentaart met witte chocolade en roomijs van kersen
12
Banaan, chocolade en gezouten karamel
12
Yoghurt panna cotta met bosvruchtenijs
12
Petit grand dessert
15
3 kazen met vijgenbrood en dadelstroop
12
5 kazen met vijgenbrood en dadelstroop
15
Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4
Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4
Portie bitterballen (8 stuks)
€ 7
Warm bittergarnituur
11
€ 10