Diner
Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 10 personen. We hebben 4 verschillende menu’s voor u samengesteld. Heeft u bepaalde (dieet)wensen of wenst u graag seizoensgebonden producten? Dan vernemen wij dit graag.
Crèmesoep van courgette
met tahoe en beukenzwammen
Getrancheerde eendenborst
met bloemkoolrijst en een sinaasappelsaus
Dame blanche
met vanille roomijs en warme chocoladesaus
3 gangenmenu à € 30,-p.p.
Vissalade
met gamba, forel, zalm, tonijnsalade en cocktailsaus
of
Vleessalade
met paté, eendenborst, spekjes en appelcompote
Kabeljauwfilet
met roerbakgroenten en een beurre blanc saus
of
Boerderijhert
met snijbonen, Madeirasaus en een crème van bospeen
Kaasjes
met vijgencompote
of
Vers fruit
met vanille ijs en slagroom
3 gangenmenu à € 36,- p.p.
Shared starter
Etagères met een combinatie van vis, vlees en vegetarische gerechten
Zeebaarsfilet
met Chinese kool en een Japanse citrussaus
of
Tournedos van de runderhaas
met haricots verts en een rode port saus
Petit grand dessert op boswachterswijze
Een keur van kleine gerechtjes uit onze eigen patisserie
3 gangen keuze menu à € 40,- p.p.
Visterrine
van witvis, Hollandse garnalen en beurre blanc saus
Heldere gevogeltebouillon
met kruiden
Kwartelfilet
met rode biet en een saus van truffel en salie
Lamsfilet
met groene groenten en een rode wijn saus
5 gangenmenu à € 55,00 p.p.
Wenst u graag met uw gezelschap in een aparte zaal te zitten?
Informeer naar onze zaalhuur.
Kopje cappuccino van paddenstoelen met room en groene kruiden
€ 4,00 p.p.
Frisse pauzedrank met mousserende witte wijn en sorbetijs
€ 5,00 p.p.
Frietjes of gebakken aardappels
€ 2,00 p.p.
Kaasplateau met kletsenbrood
€ 8,00 p.p.