Onze kaart

Onze buffetsuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 25 personen. Wij serveren verschillende buffetten. Van een licht brunchbuffet tot een luxe 4-gangenavondbuffet. Deze buffetten zijn in bestaan uit meerdere gangen, zodat u een gezellig middag- of avondvullend programma krijgt. De bediening achter het buffet helpt u graag met de gerechten. Onze buffetten zorgen voor een informele sfeer en bieden iedere gast de kans om te kiezen wat hij wenst. U heeft altijd volop de keuze tussen vis- en vleesgerechten en de samengestelde buffetten kunt u desgewenst aanpassen.

Dit 2-gangenbuffet serveren we vanaf 25 personen voor € 30,00 p.p.
Aanvang brunchbuffet tussen 12:00 en 14:00.
We beginnen met een huisgemaakte pomedorisoep met  basilicum, room en peper.

Als tweede gang kunt u kiezen uit de verschillende koude en warme gerechten op het buffet:
Gerookte zalm met cocktailsaus
Tonijnsalade
Roerei met groenten
Koolsalade met ham 
Quiche

Gandaham
Salade met zoetzure groenten
Zuurvlees

Diverse broodsoorten
Room- en kruidenboter

Dit 2-gangenbuffet serveren we vanaf 25 personen voor € 40,00 p.p

De eerste gang bestaat uit de volgende koude gerechten:
Makreel
Tonijnsalade
Gerookte zalm met cocktailsaus
Eendenborst
Serranoham met meloen
Vitello tonato
Couscous met brie
Pastasalade met walnoot en geitenkaas
Diverse broodsoorten
Room- en kruidenboter

De tweede gang serveren we uit aan tafel:
Entrecote met een rode port saus 

Een combinatie van koude en warme gerechten in 3 gangen geserveerd voor € 47,00 p.p.

De eerste gang bestaat uit de volgende gerechten:
Gerookte zalm met remouladesaus
Tonijnsalade
Terrine fruits de mer
Serranoham en meloen
Paté
Gerookte ribeye
Waldorfsalade
Salade met feta
Diverse broodsoorten
Room- en kruidenboter

Bij de tweede gang kunnen uw gasten kiezen uit:
Zeebaars met dille  
of
Tournedos met truffeljus 

We sluiten de maaltijd af met een petit grand dessert

Een combinatie van koude en warme gerechten in 4 gangen geserveerd voor € 65,00 p.p.

De eerste gang bestaat uit de volgende gerechten:
Terrine van kreeft
Krabsalade
Hollandse garnalen
Gerookte zalm
Mabre van wilde eendenlever
Ibericoham met meloen
Rouleau van parelhoen

Vervolgens serveren we een kopje crèmesoep van morieljes 

Aansluitend serveren we Beef Wellington 

We eindigen met een dessertbuffet