Diner

Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 10 personen. We hebben 4 verschillende menu’s voor u samengesteld. Heeft u bepaalde (dieet)wensen of wenst u graag seizoensgebonden producten? Dan vernemen wij dit graag.

Crèmesoep van courgette
met tahoe en beukenzwammen


Getrancheerde eendenborst
met bloemkoolrijst en sinaasappelsaus


Dame blanche
met vanille roomijs en warme chocoladesaus


3 gangenmenu à € 30,-p.p.

Vissalade
met gamba, forel, zalm, tonijnsalade en cocktailsaus

of

Vleessalade
Salade met paté, eendenborst, spekjes en appelcompote


Kabeljauwfilet
met roerbakgroenten en een beurre blanc saus

of

Boerderijhert
met snijbonen, Madeirasaus en een crème van bospeen


Kaasjes
met vijgencompote

of

Vers fruit
met vanille roomijs en slagroom


3 gangenmenu à € 36,- p.p.

Shared starter
Etagères met een combinatie van vis, vlees en vegetarische gerechten


 

Zeebaars
met Chinese kool en een Japanse citrussaus

of

Tournedos van de runderhaas
met haricots verts en een rode port saus


Petit grand dessert op boswachterswijze
Een keur van kleine gerechtjes uit onze eigen patisserie


3 gangen keuze menu à € 40,- p.p.

Visterrine 
van witvis, Hollandse garnalen en beurre blanc saus


Heldere gevogeltebouillon 
met tuinkruiden


Kwartelfilet 
met rode biet en een saus van truffel en salie


Lamsfilet 
met groente groenten en een rode wijn saus


Crème brulee met kaneelroomijs en vers fruit

5 gangenmenu à € 55,00 p.p.

Kopje cappuccino van paddenstoelen met room en groene kruiden
€ 4,00 p.p.

Frisse pauzedrank met mousserende witte wijn en sorbetijs
€ 5,00 p.p.

Frietjes of gebakken aardappels
€ 2,00 p.p.             

Kaasplateau met kletsenbrood
€ 8,00 p.p.