Menukaart Bistro
Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.
Dit menu geldt vanaf vrijdag 9 februari 2024
Menu ‘Bart‘
Crèmesoep van paddenstoelen met tuinkruiden en bosui
***
Zeewolf met ham, nori, asperges, tomaten en basilicum
***
Pistache ijs met chocolade en fruit
32
Menu ‘Wout’
Rouleau van zalm met nori, citrus gel en groene asperges
of
Terrine van kool en pastrami, met citroengras en bloedsinaasappel
***
Skreifilet met noodles, groene groenten en een fond van schaaldieren
of
Hert met prei, wortel, pommes fondant en rode wijn
***
île flottante met een vanille crème
42
Menu ‘100 jaar’
Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
5 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
100
Boerenbrood brie
met honing en een notenmix
€ 15
Flaguette muhammara
met granaatappel en clotted cream
€ 15
Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 15
Uitsmijter Boswachter
met ham, paddenstoelen en tomaat (3 spiegeleieren) op boerenbrood
€ 15
Pasteitje ‘Back in time’
met kalfsragout
€ 15
Boerenbrood met garnalenkroketten
en citroenmayonaise
€ 15
Barra mortadella
met burrata en tomatentapenade
€ 15
Flaguette zalm
met kappertjes en kruidencrème
€ 15
Vegetarische salade
met bulgur, avocado, gepofte groenten, artisjok, wasabi noot en avocado mayonaise
€ 18
Boswachter salade
met boerenpaté, rilette van gevogelte, Spaanse ham, gemarineerde meloen en cumberlandsaus
€ 18
Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, makreel, gamba’s, zeewier crunch en cocktailsaus
€ 18
Rouleau zalm
met nori, citrusgel en groene asperges
€ 15
Gerookte makreel
met wortel, doperwtencress en tijgermelk
€ 15
Carpaccio hert
met ratatouille, oesterzwam en gerookte olie
€ 15
Terrine kool en pastrami
met citroengras en bloedsinaasappel
€ 15
Steak tartaar
met kwartelei, augurk en kappertjes
€ 15
Tomaten tarte tatin
met geitenkaas, ratatouille en truffel
€ 15
Tomaten crèmesoep
met groenten, kalkoen en room
€ 8
Erwtensoep ( tot 1-4-24)
met roggebrood en spek
€ 9
Vissoep
Rijkelijk gevuld
€ 9
Crèmesoep paddenstoelen
met tuinkruiden en bosui
€ 8
Zeewolf
met Spaanse ham, nori, groene asperges, orzo en een crème van basilicum en tomaat
€ 25
Hele zeetong gefileerd aan tafel
met venkel, spinazie, wakame en pommes fondant
€ 50
Skrei
met ramen noodles, groene groenten en een fond van schaaldieren
€ 25
Tournedos
met ingelegde doperwten en tuinbonen, haricotsverts en gepofte aardappel met crème fraiche
€ 30
Ribeye voor 2 personen
met witlof, honing, rozemarijn en gepofte aardappel met crème fraiche
€ 70
Hert
met prei, wortel, pommes fondant en een rode wijn saus met kummel
€ 30
Bloemkool
met romanesco, amandel, gerookte olie en orzo
€ 25
Bosvruchtentaartje
met pistache ijs
€ 10
Grand dessert ‘Bert’
€ 15
Trio mandarijn
met merengue en kaneel
€ 10
île flottante
met een crème van vanille
€ 10
Kaasplateau
3 kazen
€ 10
Kaasplateau
5 kazen
€ 15
Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4
Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4
Portie bitterballen (8 stuks)
€ 6
Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje – 4 x mini loempia
€ 10