Menukaart Bistro
Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.
Menu
Menu ‘Bart‘
Runderbouillon met beukenzwammen
***
Zeewolf met groene asperges, courgette, aardappelpuree en een dressing van rozemarijn, tomaat en saffraan
***
Citroentaart met een vruchtencompôte
29
Menu ‘Wout’
Tartaartje van zalm en pétoncles met een crème van doperwt
of
Salade met Serranoham, lamsham, eendenborst en kwartelboutjes
***
Roodbaarsfilet met spinazie, artisjok, Ibericoham, rösti en een crème van sherry
of
Lamsfilet in panko met paprika, aubergine en puree
***
Petit grand dessert
39
Menu ‘Bert’
Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
75
Boerenbrood met gerookte zalm
dille, creme fraiche en zoetzure komkommer
€ 12
Stokbroodje pulled pork
met ingelegde rode kool en Amsterdamse smuluitjes
€ 13
Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 12
Uitsmijter Boswachter
met lamsham en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 13
Boerenbrood met gegrilde groenten
feta, baba ganoush en basilicum olie
€ 12
Stokbroodje beef tataki
met wasabi mayonaise, Oosterse tomatensalade en koriander
€ 13
Vegetarische salade
met blauwe kaas, gemarineerde peer, cashewnoot, vijgen en aceto balsamico dressing
€ 17
Boswachter salade
met Serranoham, lamsham, eendenborst, kwartelboutjes en
frambozenvinaigrette
€ 17
Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, gamba’s, krabsalade, zeewier crunch en cocktailsaus
€ 17
Tartaartje van zalm en petoncles
met een crème van doperwt
€ 15
Boswachters cocktail
met Hollandse garnalen, gamba’s, chips van zeewier en cocktailsaus
€ 15
Coquilles
met wilde ganzenlever en een dressing van wasabi en ponzu
€ 17
Burrata
in groene gazpacho, met courgette en basilicumolie
€ 13
Beef tataki
met wasabi mayonaise en Oosterse tomatensalade met koriander
€ 15
Gelakte eend
met een crème van bospeen, truffelaardappel en een rode wijn saus
€ 15
Tomaten crèmesoep
met groenten en room
€ 7
Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9
Runderbouillon
met beukenzwammen
€ 8
Roodbaarsfilet
met spinazie, artisjok, Ibericoham, een rösti en een crème van sherry
€ 23
Hele zeetong gefileerd aan tafel
gefileerd aan tafel, met groene groenten, een rösti en limoen
€ 43
Zeewolf
met groene asperges, courgette, puree en een dressing van
rozemarijn, tomaat en saffraan
€ 25
Tournedos van de runderhaas
met snijbonen, haricotsverts, een rösti en een fond met peper en sjalot
€ 25
Rib-eye voor 2 personen
met geroosterde paprika, babymaïs, bearnaisesaus en Vlaamse frieten
€ 70
Lamsfilet
met aubergine, paprika, puree, een crème van kikkererwt en een saliefond
€ 25
Dry aged biet
met groene asperges, fondant aardappeltjes en peterselie olie
€ 20
Aardbeien
met roomijs van banaan en warme chocoladesaus
€ 10
Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10
Parfait van mango
met een crème van witte chocolade, passievrucht sorbetijs en een gelei van framboos
€ 10
Citroentaart
met een vruchtencompote
€ 10
Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13
Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4
Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4
Portie bitterballen (8 stuks)
€ 6
Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje – 4 x mini loempia
€ 10