Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.

Menu

Menu ‘Bart

Crèmesoep van courgette met beukenzwammen
***
Eendenborst met wortel, zoete aardappel, rode wijn saus en gekonfijte bloemkoolrijst
***
Dame blanche van witte chocolade
30

 

Menu ‘Wout’

Mabre van kreeft, tonijn en makreel met wortel en peen
of
Crème brûlée van geitenkaas met Ibericoham
***
Rode mul filet met spinazie, zoete aardappel, groene asperges en beurre blanc
of
Lam in kruidenpanko met rode biet, een crème van opperdoezer en basilicum
***
Petit grand dessert
40

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
80

Bagel met gerookte zalm
met kruidencrème en kappertjes  
€ 14

Toscaans broodje vitello tonato
met tomatensalade  
€ 14

Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 14

Uitsmijter Boswachter
met pastrami en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 14

Stokbroodje carpaccio
met oude kaas, pijnboompitten en basilicum mayonaise
€ 14

Garnalenkroketten
met citroen mayonaise
€ 14

Vegetarische salade
met gemarineerde bonen, bloemkoolrijst, blauwschimmelkaas, granola en wasabi
€  17          

Boswachter salade
met Serranoham, peer, livar, pastrami, kalfswang en een honing mosterd dressing
€  17

Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, gamba’s, krabsalade, zeewier crunch en cocktailsaus
€  17

Gerookte paling
met rode biet, zure room en appel
€ 15

Mabre van kreeft, tonijn en makreel
met ingemaakte wortels en peen
€ 15

Combinatie van kalfswang, zwezerik, kalfstong
met gemarineerde asperges
€  15       

Crème brûlée van geitenkaas
met Ibericoham en een crème van aceto balsamico
€  15  

Vegan sushi van zalm
met vegan nigiri van tonijn, geserveerd met bospeen, een crème van selderij en sojasaus
€ 15

Tomaten crèmesoep
met gevogelte, groenten en room
€  8

Thaise vissoep
met scampi
€ 9

Crèmesoep van courgette 
met beukenzwammen
€ 8

Rode mul    
met spinazie, asperges, zoete aardappel en een beurre blanc met basilicum en bonito
€ 25

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
op vergeten groenten, met truffelaardappel en een beurre blanc met tomaat
€ 43

Snoekbaars 
met kalfswang, ratatouille en een crème van opperdoezer
€ 25

Tournedos 
met zwezerik, groene groentjes, truffelaardappel en een crème van truffel
€ 30

Lamsrugfilet in kruidenpanko 
met rode biet, asperges, een crème van opperdoezer en een basilicumfond
€ 25

Eendenborst
met gekonfijte bloemkoolrijst, worteltjes, zoete aardappel en een rode wijn saus
€ 28

Gelakte knolselderij      
met duxelles en polenta
€ 23

Dame blanche new style 
van witte chocolade
€ 10

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Aardbeien cheesecake    
met amarenen roomijs
€ 10

Parfait van rode wijn
met laurier, anijs en punch van rood fruit
€ 10

Kaasplateau
van fromagerie Guillaume
€ 13   

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 6

Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje –  4 x mini loempia
€ 10