Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.

Menu

Menu ‘Bart

Wildbouillon met beukenzwammen
***
Wildpeper met spekjes, zilveruitjes, paddenstoelen, aardappelpuree, rode kool en een stoofpeertje
***
Chocoladetaart met pecannoot, karamel en koffie roomijs
30

 

Menu ‘Wout’

Rouleau van zalm, tonijn, paling en spinazie, met dragon en gepelde tomaat
of
Mabre van eend, kwartel en duif, met een selderij crème
***
Heilbot met Chinese kool, cantharellen, puree en een crème van basilicum
of
Hert met een stoofpeertje, hete bliksem, spruitjes, rode kool en een wildfond
***
Petit grand dessert
40

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
80

Focaccia met gerookte zalm
met kruidencrème, bosui en wakamé   
€ 12

Stokbroodje gestoofd konijn
met gewelde pruimen ingelegde rode kool en Amsterdamse smuluitjes
€ 13

Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 12

Uitsmijter Boswachter
met hertenham en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 13

Boerenbrood met wintergroenten
humus, beukenzwammen en pecorino
€ 12

Stokbroodje wildpeper
met zilverui, spekjes en paddenstoelen
€ 13

Vegetarische salade
met warme geitenkaas, witlof, maple syrup, pecannoten en gekonfijte abrikoos
€  17          

Boswachter salade
met rilette van konijn, hertenham, reepatè, ganzenborst en een compote van appel
€  17

Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, gamba’s, rivierkreeftjes, zeewier crunch en cocktailsaus
€  17

Rouleau van vis
zalm, tonijn, paling en spinazie, met ingelegde tomaat en een dressing van dragon
€ 15

Lauwwarme rode poonfilet
op verschillende slasoorten, met rivierkreeftstaartjes en een crème van kreeft en basilicum
€ 15

Mabre van eend, kwartel en duif
met cantharellen, een crème van selderij en een dressing van vlierbes
€  15       

Gekonfijte fazant  
met appel, Calvados en een crème van pastinaak
€  15  

Tartaar van paddenstoelen en miso
met sinaasappel, hazelnoot en soja parels
€ 13

Tomaten crèmesoep
met groenten en room
€  7

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Wildbouillon
met beukenzwammen
€ 9

Erwtensoep
met roggebrood en spel

€ 9

Yellowtail kingfish  
met bonito, spinazie, shiitake, courgette, een aardappelkoekje en een beurre blanc met ponzu en soja
€ 25

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
gefileerd aan tafel, met gesauteerde witlof, een crème van rode biet, een aardappelkoekje en dragon
€ 43

Heilbot
met Chinese kool, cantharellen, aardappelpuree en een crème van basilicum
€ 25

Tournedos van de runderhaas
met heksenboleten, beukenzwammen, witlof, een aardappelkoekje en een crème van zilversalie
€ 28

Hazerug voor 2 personen
met bloedworst, wilde eendenlever, spruitjes, rode kool, hete bliksem en een wildfond
€ 70

Ree
met spruitjes, rode kool, een stoofpeertje en een wildfond
€ 28

Gepofte pompoen    
met bospaddenstoelen, spruitjes, pompoenpitten, aardappelpuree, roomkaas en beurre noisette
€ 20

Stoofpeer
met rood fruit, Bastogne parfait en hazelnoot
€ 10

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Chocoladetaart  
met pecannoten, karamel en koffieroomijs
€ 10

Terrine van kaas 
met noten, dadels en een crème van rode port
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 6

Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje –  4 x mini loempia
€ 10