Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.

Menu

Menu ‘Bart

Runderbouillon met beukenzwammen
***
Zeewolf met groene asperges, courgette, aardappelpuree en een dressing van rozemarijn, tomaat en saffraan
***
Citroentaart met een vruchtencompôte
29

 

Menu ‘Wout’

Tartaartje van zalm en pétoncles met een crème van doperwt
of
Salade met Serranoham, lamsham, eendenborst en kwartelboutjes
***
Roodbaarsfilet met spinazie, artisjok, Ibericoham, rösti en een crème van sherry
of
Lamsfilet in panko met paprika, aubergine en puree
***
Petit grand dessert
39

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
75

Boerenbrood met gerookte zalm
dille, creme fraiche en zoetzure komkommer  
€ 12

Stokbroodje pulled pork
met ingelegde rode kool en Amsterdamse smuluitjes
€ 13

Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 12

Uitsmijter Boswachter
met lamsham en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 13

Boerenbrood met gegrilde groenten
feta, baba ganoush en basilicum olie
€ 12

Stokbroodje beef tataki
met wasabi mayonaise, Oosterse tomatensalade en koriander
€ 13

Vegetarische salade
met blauwe kaas, gemarineerde peer, cashewnoot, vijgen en aceto balsamico dressing
€  17          

Boswachter salade
met Serranoham, lamsham, eendenborst, kwartelboutjes en
frambozenvinaigrette
€  17

Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, gamba’s, krabsalade, zeewier crunch en cocktailsaus
€  17

Tartaartje van zalm en petoncles
met een crème van doperwt
€ 15

Boswachters cocktail
met Hollandse garnalen, gamba’s, chips van zeewier en cocktailsaus
€ 15

Coquilles 
met wilde ganzenlever en een dressing van wasabi en ponzu
€  17       

Burrata 
in groene gazpacho, met courgette en basilicumolie
€  13  

Beef tataki
met wasabi mayonaise en Oosterse tomatensalade met koriander
€ 15

Gelakte eend
met een crème van bospeen, truffelaardappel en een rode wijn saus
€ 15

Tomaten crèmesoep
met groenten en room
€  7

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Runderbouillon
met beukenzwammen
€ 8

Roodbaarsfilet  
met spinazie, artisjok, Ibericoham, een rösti en een crème van sherry
€ 23

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
gefileerd aan tafel, met groene groenten, een rösti en limoen
€ 43

Zeewolf
met groene asperges, courgette, puree en een dressing van
rozemarijn, tomaat en saffraan
€ 25

Tournedos van de runderhaas
met snijbonen, haricotsverts, een rösti en een fond met peper en sjalot
€ 25

Rib-eye voor 2 personen
met geroosterde paprika, babymaïs, bearnaisesaus en Vlaamse frieten
€ 70

Lamsfilet
met aubergine, paprika, puree, een crème van kikkererwt en een saliefond
€ 25

Dry aged biet    
met groene asperges, fondant aardappeltjes en peterselie olie
€ 20

Aardbeien
met roomijs van banaan en warme chocoladesaus
€ 10

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Parfait van mango 
met een crème van witte chocolade, passievrucht sorbetijs en een gelei van framboos
€ 10

Citroentaart
met een vruchtencompote
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 6

Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje –  4 x mini loempia
€ 10