Menukaart Bistro

Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.

Menu

Menu ‘Bart

Crèmesoep van paddenstoelen met morieljes en bosui
***
Kabeljauw met bonito, sojabonen, kidneybonen en een risotto met eekhoorntjesbrood en een saus van zwart bonen
***
Abrikozentaartje met gele room, chocolademousse en pistache roomijs
30

 

Menu ‘Wout’

Carpaccio van tonijn met tomatensalsa, wasabimayonaise en chips van saffraan
of
Boerenpaté en croûte met meloen, augurk, uiencompote en vlierbessendressing
***
Gewelde zalm met tranches coquille, prei, gekonfijte linzen en een crème van Chablis en limoen
of
Boeuf Bourguignon van rundvlees en paddenstoelen, met sjalot, courgette en rijst
***
Petit grand dessert
40

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
80

Focaccia met gerookte zalm
met kruidencrème, bosui en wakamé   
€ 14

Toscaans broodje warme brie
met appel en een rode port saus 
€ 14

Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 14

Uitsmijter Boswachter
met Parmaham en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 14

Stokbroodje Thaise kip
met koriander en citroengras
€ 14

Bolletje kalfsragout
met paddenstoelen en lente-ui
€ 14

Vegetarische salade
met gegrilde haloumi, zoete aardappel, zwarte olijven en granaatappelpitten
€  17          

Boswachter salade
met boerenpaté, eendenborst, Parmaham, een rilette van gevogelte en cumberlandsaus
€  17

Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, gamba’s, tongfilet, zeewier crunch en cocktailsaus
€  17

Tartaar van zeebaars
met olijfolie, dragon en citroen, geserveerd met truffelmayonaise en een dressing van sherry
€ 15

Carpaccio van tonijn
met tomatensalsa, wasabi mayonaise en chips van saffraan
€ 15

Boerenpaté en croûte
met meloen, augurk, uiencompote en vlierbessendressing
€  15       

Lauwwarme kwartel- en duivenborst
met witlof, appel, hazelnoot en een dressing van framboos en Zaanse mosterd
€  15  

Tofu gemarineerd in sesam en soja
met seitan, sinaasappel, grapefruit, mihoen en gefrituurd zeewier
€ 13

Tomaten crèmesoep
met gevogelte, groenten en room
€  8

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Crèmesoep van paddenstoelen
met morieljes en bosui
€ 8

Erwtensoep ( tot 31 maart )
met roggebrood en spek

€ 9

Gewelde zalm   
met tranches coquille, prei, gekonfijte linzen en een crème van Chablis en limoen
€ 25

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
gefileerd aan tafel, op vergeten groenten, met truffelaardappel en een jus van dragon
€ 43

Kabeljauw
met bonito, sojabonen, kidneybonen en een risotto met eekhoorntjesbrood en een saus van zwart bonen
€ 25

Tournedos Rossini 
met wilde eendenlever, gepofte tomaatjes, paarse wortel, een puree van selderij en een Madeirafond
€ 30

Boeuf Bourguignon 
met rundvlees, paddenstoelen, sjalot, courgette en rijst
€ 25

Dry aged kalfsribeye
met zwezerik, ratatouille, een puree van selderij en een crème van salie
€ 28

Gekarameliseerde aardpeer     
met oesterzwammen, een crème van bloemkool, gepofte zwarte knoflook en gerookte amandel
€ 23

Parfait van honing en maanzaad
met rood fruit en een crème van Baileys
€ 10

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Abrikozentaartje   
met gele room, chocolademousse en pistache roomijs
€ 10

Gegratineerd roodfruit
met praliné roomijs en een sabayon gemaakt van Japanse perzikenlikeur
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4

Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4

Portie bitterballen  (8 stuks)
€ 6

Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje –  4 x mini loempia
€ 10