Menukaart Bistro
Wij heten u van harte welkom. Wij serveren heerlijke stokbroodjes, huisgemaakte soepen en verschillende salades. De gerechtjes wisselen met het seizoen, waardoor we in elk jaargetijde een andere menukaart hebben. Ook kunt u al met de lunch kiezen uit meerdere voor-, hoofd- en nagerechten.
Menu
Menu ‘Bart‘
Crèmesoep van courgette met beukenzwammen
***
Eendenborst met wortel, zoete aardappel, rode wijn saus en gekonfijte bloemkoolrijst
***
Dame blanche van witte chocolade
30
Menu ‘Wout’
Mabre van kreeft, tonijn en makreel met wortel en peen
of
Crème brûlée van geitenkaas met Ibericoham
***
Rode mul filet met spinazie, zoete aardappel, groene asperges en beurre blanc
of
Lam in kruidenpanko met rode biet, een crème van opperdoezer en basilicum
***
Petit grand dessert
40
Menu ‘Bert’
Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
80
Bagel met gerookte zalm
met kruidencrème en kappertjes
€ 14
Toscaans broodje vitello tonato
met tomatensalade
€ 14
Vegetarische boerenomelet
met boerenbrood
€ 14
Uitsmijter Boswachter
met pastrami en tomaat (3 spiegeleieren) op boeren brood
€ 14
Stokbroodje carpaccio
met oude kaas, pijnboompitten en basilicum mayonaise
€ 14
Garnalenkroketten
met citroen mayonaise
€ 14
Vegetarische salade
met gemarineerde bonen, bloemkoolrijst, blauwschimmelkaas, granola en wasabi
€ 17
Boswachter salade
met Serranoham, peer, livar, pastrami, kalfswang en een honing mosterd dressing
€ 17
Vis Salade
met gerookte zalm, tonijnsalade, gamba’s, krabsalade, zeewier crunch en cocktailsaus
€ 17
Gerookte paling
met rode biet, zure room en appel
€ 15
Mabre van kreeft, tonijn en makreel
met ingemaakte wortels en peen
€ 15
Combinatie van kalfswang, zwezerik, kalfstong
met gemarineerde asperges
€ 15
Crème brûlée van geitenkaas
met Ibericoham en een crème van aceto balsamico
€ 15
Vegan sushi van zalm
met vegan nigiri van tonijn, geserveerd met bospeen, een crème van selderij en sojasaus
€ 15
Tomaten crèmesoep
met gevogelte, groenten en room
€ 8
Thaise vissoep
met scampi
€ 9
Crèmesoep van courgette
met beukenzwammen
€ 8
Rode mul
met spinazie, asperges, zoete aardappel en een beurre blanc met basilicum en bonito
€ 25
Hele zeetong gefileerd aan tafel
op vergeten groenten, met truffelaardappel en een beurre blanc met tomaat
€ 43
Snoekbaars
met kalfswang, ratatouille en een crème van opperdoezer
€ 25
Tournedos
met zwezerik, groene groentjes, truffelaardappel en een crème van truffel
€ 30
Lamsrugfilet in kruidenpanko
met rode biet, asperges, een crème van opperdoezer en een basilicumfond
€ 25
Eendenborst
met gekonfijte bloemkoolrijst, worteltjes, zoete aardappel en een rode wijn saus
€ 28
Gelakte knolselderij
met duxelles en polenta
€ 23
Dame blanche new style
van witte chocolade
€ 10
Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10
Aardbeien cheesecake
met amarenen roomijs
€ 10
Parfait van rode wijn
met laurier, anijs en punch van rood fruit
€ 10
Kaasplateau
van fromagerie Guillaume
€ 13
Gemengde luxe notenmix met zoute kaaskoekjes
€ 4
Portie gemengde, gemarineerde olijven
€ 4
Portie bitterballen (8 stuks)
€ 6
Warm bittergarnituur
4 x bitterbal – 4 x vlammetje – 4 x mini loempia
€ 10