Diner

Onze menusuggesties zijn voor gezelschappen vanaf 10 personen. We hebben 5 verschillende menu’s voor u samengesteld. Menu ‘Bonne’ en menu ‘Formidable’ zijn beide een 3-gangenmenu. Menu ‘d’Amour’ is een 3-gangen keuzemenu, zodat u uw gasten kunt laten kiezen tussen vis en vlees. Menu ‘Agréable’ is een 4-gangenmenu en menu ‘Excellent’ is een 7-gangenmenu waarbij u de gehele avond in de watten wordt gelegd. Heeft u bepaalde (dieet)wensen of wenst u graag seizoensgebonden producten? Dan vernemen wij dit graag.

Heldere bouillon van parelhoen
met wortel, selderij en peterselie


Varkenshaasmedaillons
met groene groenten, aardappelgratin en een saus met paddenstoelen


Vers fruit salade
met vanille roomijs en slagroom


3 gangenmenu à € 27,-p.p.

Gemarineerde zalm met dille
en een crème van mosterd en bruine basterd met gemengde slasoorten en kappertjes


Boerderijeendenborst
met haricotsverts, aardappelgratin en een fond van rode port


Chocolade trio
brownie, mousse en roomijs


3 gangenmenu à € 30,- p.p.

Vissalade
combinatie van gemarineerde gamba’s, gerookte forel, tonijnsalade, Hollandse garnalen en een cocktailsaus

of

Huisgemaakte paté van gevogelte met spekjes, Serranoham en een perencompote


Gebakken kabeljauwfilet
met groene groenten, aardappelgratin en een huisgemaakte beurre blanc saus

of

Tournedos van de runderhaas
met haricots verts, aardappelgratin en een huisgemaakte rode wijn saus met salie


Petit grand dessert op boswachterswijze
Een keur van kleine gerechtjes uit onze eigen patisserie


3 gangen keuze menu à € 36,- p.p.

Terrine van lam en wilde eendenlever
geserveerd met bospaddenstoelen


Bouillon van schaal- en schelpdieren
met Hollandse garnalen en groentebrunoise


Gebakken doradefilet
met een groentebouquet, aardappelgratin en een wittewijnsaus


Huisgemaakte tarte tartin van appel
met amandelijs en een crème van hazelnoot


4 gangenmenu à € 40,50 p.p.

Trio van eend
gekonfijte eend met tranches eendenborst en een terrine van wilde eendenlever


Bouillon van spinkrab
met oesters en kervel


Zwezerik en coquille
met kikkomansaus en sesamzaad


Pauzedrank
rosé prosecco en sorbetijs


Kalfshaas
met een saus van cognac, groene groenten en een aardappelrösti


Kaasplateau


Grand dessert op Boswachterswijze
Een keur van kleine gerechtjes uit onze eigen patisserie


7 gangenmenu à € 65,00 p.p.

Kopje cappuccino van paddenstoelen met room en groene kruiden
€ 3,75 p.p.

Frisse pauzedrank met mousserende witte wijn en sorbetijs
€ 4,75 p.p.

Frietjes of gebakken aardappels
€ 1,50 p.p.             

Kaasplateau met kletsenbrood
€ 6,95 p.p.

Koffie met Belgische bonbon
€ 2,85 p.p.

Koffie met friandises
€ 4,25 p.p.