Pasen

Op beide Paasdagen serveren we, naast onze reguliere menukaart, een speciaal

4 gangen Paasmenu

 

Snoekbaarsfilet met kalfswang en een crème van opperdoezer

***

Heldere garnalenbouillon met schaal- en schelpdieren en zalmkaviaar

***

Lamsrugfilet met asperges, rode biet, basilicum en tomaten rösti

***

Aardbeien cheesecake met banaan

Prijs 4 gangenmenu : € 45,- p.p.

 

Op Eerste Paasdag, 9 april 2023, serveren wij een 3 gangen brunch.

 

Deze brunch is VOL

 

Aanvang 12.00

Einde 15.30

Voorgerecht in buffetvorm

Hoofdgerecht serveren wij uit

Nagerecht is een petit grand dessert

€ 43,- p.p.

Deelname is enkel op reservering

Vol = Vol

 

Menu

 

Voorgerecht:
Ballotine van zwaardvis en spek
Gerookte zalm met mierikswortel
Garnalenspies met knoflook
Salade van kip, ananas en cocktail
Boeren paté en croûte
Parmaham en meloen
Rijstsalade
Gegratineerde paprika met Mexicaanse bonen

Hoofdgerecht:
Lamsrugfilet met asperges, rode biet, basilicum en een rösti

Nagerecht:
Petit grand dessert; verschillende kleine gerechtjes uit eigen patisserie