Diner

In ons restaurant kunt u heerlijk gastronomisch genieten van onze Frans georiënteerde keuken. Op onze menukaart vindt u volop vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De kaart wisselt met het seizoen, zodat u van elk jaargetijde de charme kunt proeven. In onze keuken werken we met enthousiasme aan eigentijdse en originele gerechten. Ons uitgangspunt hierbij is een klassieke basis met een modern tintje.

Menu ‘Bart

Crèmesoep van courgette met beukenzwammen
***
Eendenborst met wortel, zoete aardappel, rode wijn saus en gekonfijte bloemkoolrijst
***
Dame blanche van witte chocolade
30

 

Menu ‘Wout’

Mabre van kreeft, tonijn en makreel met wortel en peen
of
Crème brûlée van geitenkaas met Ibericoham
***
Rode mul filet met spinazie, zoete aardappel, groene asperges en beurre blanc
of
Lam in kruidenpanko met rode biet, een crème van opperdoezer en basilicum
***
Petit grand dessert
40

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
80

Gerookte paling
met rode biet, zure room en appel
€ 15

Mabre van kreeft, tonijn en makreel
met ingemaakte wortels en peen
€ 15

Combinatie van kalfswang, zwezerik, kalfstong
met gemarineerde asperges
€  15       

Crème brûlée van geitenkaas
met Ibericoham en een crème van aceto balsamico
€  15  

Vegan sushi van zalm
met vegan nigiri van tonijn, geserveerd met bospeen, een crème van selderij en sojasaus
€ 15

Tomaten crèmesoep
met gevogelte, groenten en room
€  8

Thaise vissoep
met scampi
€ 9

Crèmesoep van courgette 
met beukenzwammen
€ 8

Rode mul    
met spinazie, asperges, zoete aardappel en een beurre blanc met basilicum en bonito
€ 25

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
op vergeten groenten, met truffelaardappel en een beurre blanc met tomaat
€ 43

Snoekbaars 
met kalfswang, ratatouille en een crème van opperdoezer
€ 25

Tournedos 
met zwezerik, groene groentjes, truffelaardappel en een crème van truffel
€ 30

Lamsrugfilet in kruidenpanko 
met rode biet, asperges, een crème van opperdoezer en een basilicumfond
€ 25

Eendenborst
met gekonfijte bloemkoolrijst, worteltjes, zoete aardappel en een rode wijn saus
€ 28

Gelakte knolselderij      
met duxelles en polenta
€ 23

Dame blanche new style 
van witte chocolade
€ 10

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Aardbeien cheesecake    
met amarenen roomijs
€ 10

Parfait van rode wijn
met laurier, anijs en punch van rood fruit
€ 10

Kaasplateau
van fromagerie Guillaume
€ 13   

Al jaren gaan wij met veel plezier naar Frankrijk voor het selecteren van de betere wijnen. Hierbij gaan we naar de kleinere huizen, waar we elk jaar weer met open armen worden ontvangen. Prachtige familiebedrijven die met veel passie hun werk uitvoeren. Proeven en praten met de wijnmakers op het chateau zorgt voor kennis, affiniteit en mooie herinneringen. Wij gaan elk jaar naar de Bourgogne, maar hebben inmiddels ook de Bordeauxstreek en de Loirestreek aangedaan. Natuurlijk mogen de wijnen uit Italië, Spanje en de wijnen uit de zuidelijk gelegen gebieden niet ontbreken. Deze halen wij niet zelf, maar passen ook perfect bij menig gerecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke wijn. Eet smakelijk en geniet van de door u uitgekozen wijn…

Bij elke gang adviseren wij een bijpassend glas wijn