Diner

In ons restaurant kunt u heerlijk gastronomisch genieten van onze Frans georiënteerde keuken. Op onze menukaart vindt u volop vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De kaart wisselt met het seizoen, zodat u van elk jaargetijde de charme kunt proeven. In onze keuken werken we met enthousiasme aan eigentijdse en originele gerechten. Ons uitgangspunt hierbij is een klassieke basis met een modern tintje.

Menu ‘Bart

Wildbouillon met beukenzwammen
***
Wildpeper met spekjes, zilveruitjes, paddenstoelen, aardappelpuree, rode kool en een stoofpeertje
***
Chocoladetaart met pecannoot, karamel en koffie roomijs
30

 

Menu ‘Wout’

Rouleau van zalm, tonijn, paling en spinazie, met dragon en gepelde tomaat
of
Mabre van eend, kwartel en duif, met een selderij crème
***
Heilbot met Chinese kool, cantharellen, puree en een crème van basilicum
of
Hert met een stoofpeertje, hete bliksem, spruitjes, rode kool en een wildfond
***
Petit grand dessert
40

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
80

Rouleau van vis
zalm, tonijn, paling en spinazie, met ingelegde tomaat en een dressing van dragon
€ 15

Lauwwarme rode poonfilet
op verschillende slasoorten, met rivierkreeftstaartjes en een crème van kreeft en basilicum
€ 15

Mabre van eend, kwartel en duif
met cantharellen, een crème van selderij en een dressing van vlierbes
€  15       

Gekonfijte fazant  
met appel, Calvados en een crème van pastinaak
€  15  

Tartaar van paddenstoelen en miso
met sinaasappel, hazelnoot en soja parels
€ 13

Tomatencrèmesoep
met groenten en room
€  7

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Wildbouillon
met beukenzwammen
€ 9

Yellowtail kingfish  
met bonito, spinazie, shiitake, courgette, een aardappelkoekje en een beurre blanc met ponzu en soja
€ 25

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
gefileerd aan tafel, met gesauteerde witlof, een crème van rode biet, een aardappelkoekje en dragon
€ 43

Heilbot
met Chinese kool, cantharellen, aardappelpuree en een crème van basilicum
€ 25

Tournedos van de runderhaas
met heksenboleten, beukenzwammen, witlof, een aardappelkoekje en een crème van zilversalie
€ 28

Hazerug voor 2 personen
met bloedworst, wilde eendenlever, spruitjes, rode kool, hete bliksem en een wildfond
€ 70

Ree
met spruitjes, rode kool, een stoofpeertje en een wildfond
€ 28

Gepofte pompoen    
met bospaddenstoelen, spruitjes, pompoenpitten, aardappelpuree, roomkaas en beurre noisette
€ 20

Stoofpeer
met rood fruit, Bastogne parfait en hazelnoot
€ 10

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Terrine van kaas  
met noten, dadels en een crème van rode port
€ 10

Chocoladetaart 
met pecannoten, karamel en koffie roomijs
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Al jaren gaan wij met veel plezier naar Frankrijk voor het selecteren van de betere wijnen. Hierbij gaan we naar de kleinere huizen, waar we elk jaar weer met open armen worden ontvangen. Prachtige familiebedrijven die met veel passie hun werk uitvoeren. Proeven en praten met de wijnmakers op het chateau zorgt voor kennis, affiniteit en mooie herinneringen. Wij gaan elk jaar naar de Bourgogne, maar hebben inmiddels ook de Bordeauxstreek en de Loirestreek aangedaan. Natuurlijk mogen de wijnen uit Italië, Spanje en de wijnen uit de zuidelijk gelegen gebieden niet ontbreken. Deze halen wij niet zelf, maar passen ook perfect bij menig gerecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke wijn. Eet smakelijk en geniet van de door u uitgekozen wijn…

Bij elke gang adviseren wij een bijpassend glas wijn