Diner

In ons restaurant kunt u heerlijk gastronomisch genieten van onze Frans georiënteerde keuken. Op onze menukaart vindt u volop vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De kaart wisselt met het seizoen, zodat u van elk jaargetijde de charme kunt proeven. In onze keuken werken we met enthousiasme aan eigentijdse en originele gerechten. Ons uitgangspunt hierbij is een klassieke basis met een modern tintje.

Menu ‘Bart

Runderbouillon met beukenzwammen
***
Zeewolf met groene asperges, courgette, aardappelpuree en een dressing van rozemarijn, tomaat en saffraan
***
Citroentaart met een vruchtencompote
29

 

Menu ‘Wout’

Tartaartje van zalm en pétoncles met een crème van doperwt
of
Salade met Serranoham, lamsham, eendenborst en kwartelboutjes
***
Roodbaarsfilet met spinazie, artisjok, Ibericoham, rösti en
een crème van sherry
of
Lamsfilet in panko met paprika, aubergine en puree
***
Petit grand dessert
39

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
75

Tartaartje van zalm en petoncles
met een crème van doperwt
€ 15

Boswachters cocktail
met Hollandse garnalen, gamba’s, chips van zeewier en cocktailsaus
€ 15

Coquilles 
met wilde ganzenlever en een dressing van wasabi en ponzu
€  17       

Burrata 
in groene gazpacho, met courgette en basilicumolie
€  13  

Beef tataki
met wasabi mayonaise en Oosterse tomatensalade met koriander
€ 15

Gelakte eend
met een crème van bospeen, truffelaardappel en een rode wijn saus
€ 15

Tomatencrèmesoep
met groenten en room
€  7

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Runderbouillon
met beukenzwammen
€ 8

Roodbaarsfilet  
met spinazie, artisjok, Ibericoham, een rösti en een crème van sherry
€ 23

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
gefileerd aan tafel, met groene groenten, een rösti en limoen
€ 43

Zeewolf
met groene asperges, courgette, puree en een dressing van
rozemarijn, tomaat en saffraan
€ 25

Tournedos van de runderhaas
met snijbonen, haricotsverts, een rösti en een fond met peper en sjalot
€ 25

Rib-eye voor 2 personen
met geroosterde paprika, babymaïs, bearnaisesaus en Vlaamse frieten
€ 70

Lamsfilet
met aubergine, paprika, puree, een crème van kikkererwt en een saliefond
€ 25

Dry aged biet    
met groene asperges, fondant aardappeltjes en peterselie olie
€ 20

Aardbeien
met roomijs van banaan en warme chocoladesaus
€ 10

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Parfait van mango 
met een crème van witte chocolade, passievrucht sorbetijs en een gelei van framboos
€ 10

Citroentaart
met een vruchtencompote
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Al jaren gaan wij met veel plezier naar Frankrijk voor het selecteren van de betere wijnen. Hierbij gaan we naar de kleinere huizen, waar we elk jaar weer met open armen worden ontvangen. Prachtige familiebedrijven die met veel passie hun werk uitvoeren. Proeven en praten met de wijnmakers op het chateau zorgt voor kennis, affiniteit en mooie herinneringen. Wij gaan elk jaar naar de Bourgogne, maar hebben inmiddels ook de Bordeauxstreek en de Loirestreek aangedaan. Natuurlijk mogen de wijnen uit Italië, Spanje en de wijnen uit de zuidelijk gelegen gebieden niet ontbreken. Deze halen wij niet zelf, maar passen ook perfect bij menig gerecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke wijn. Eet smakelijk en geniet van de door u uitgekozen wijn…

Bij elke gang adviseren wij een bijpassend glas wijn