Diner

In ons restaurant kunt u heerlijk gastronomisch genieten van onze Frans georiënteerde keuken. Op onze menukaart vindt u volop vis-, vlees- en vegetarische gerechten. De kaart wisselt met het seizoen, zodat u van elk jaargetijde de charme kunt proeven. In onze keuken werken we met enthousiasme aan eigentijdse en originele gerechten. Ons uitgangspunt hierbij is een klassieke basis met een modern tintje.

Menu ‘Bart

Crèmesoep van paddenstoelen met morieljes en bosui
***
Kabeljauw met bonito, sojabonen, kidneybonen en een risotto met eekhoorntjesbrood en een saus van zwart bonen
***
Abrikozentaartje met gele room, chocolademousse en pistache roomijs
30

 

Menu ‘Wout’

Carpaccio van tonijn met tomatensalsa, wasabimayonaise en chips van saffraan
of
Boerenpaté en croûte met meloen, augurk, uiencompote en vlierbessendressing
***
Gewelde zalm met tranches coquille, prei, gekonfijte linzen en een crème van Chablis en limoen
of
Boeuf Bourguignon van rundvlees en paddenstoelen, met sjalot, courgette en rijst
***
Petit grand dessert
40

 

Menu ‘Bert’

Inclusief:
aperitief
*
tafelwater
*
4 gangen menu
*
bijpassende wijnen
*
koffie met friandises
80

Tartaar van zeebaars
met olijfolie, dragon en citroen, geserveerd met truffelmayonaise en een dressing van sherry
€ 15

Carpaccio van tonijn
met tomatensalsa, wasabi mayonaise en chips van saffraan
€ 15

Boerenpaté en croûte
met meloen, augurk, uiencompote en vlierbessendressing
€  15       

Lauwwarme kwartel- en duivenborst
met witlof, appel, hazelnoot en een dressing van framboos en Zaanse mosterd
€  15  

Tofu gemarineerd in sesam en soja
met seitan, sinaasappel, grapefruit, mihoen en gefrituurd zeewier
€ 13

Tomaten crèmesoep
met gevogelte, groenten en room
€  8

Franse vissoep
rijkelijk gevuld
€ 9

Crèmesoep paddenstoelen
met beukenzwammen
€ 8

Gewelde zalm   
met tranches coquille, prei, gekonfijte linzen en een crème van Chablis en limoen
€ 25

Hele zeetong gefileerd aan tafel     
gefileerd aan tafel, op vergeten groenten, met truffelaardappel en een jus van dragon
€ 43

Kabeljauw
met bonito, sojabonen, kidneybonen en een risotto met eekhoorntjesbrood en een saus van zwart bonen
€ 25

Tournedos Rossini 
met wilde eendenlever, gepofte tomaatjes, paarse wortel, een puree van selderij en een Madeirafond
€ 30

Boeuf Bourguignon 
met rundvlees, paddenstoelen, sjalot, courgette en rijst
€ 25

Dry aged kalfsribeye
met zwezerik, ratatouille, een puree van selderij en een crème van salie
€ 28

Gekarameliseerde aardpeer     
met oesterzwammen, een crème van bloemkool, gepofte zwarte knoflook en gerookte amandel
€ 23

Parfait van honing en maanzaad
met rood fruit en een crème van Baileys
€ 10

Petit grand dessert
diverse zoetigheden uit eigen keuken
€ 10

Abrikozentaartje   
met gele room, chocolademousse en pistache roomijs
€ 10

Gegratineerd roodfruit
met praliné roomijs en een sabayon gemaakt van Japanse perzikenlikeur
€ 10

Kaasplateau
verschillende kaassoorten met stokbrood
€ 13   

Al jaren gaan wij met veel plezier naar Frankrijk voor het selecteren van de betere wijnen. Hierbij gaan we naar de kleinere huizen, waar we elk jaar weer met open armen worden ontvangen. Prachtige familiebedrijven die met veel passie hun werk uitvoeren. Proeven en praten met de wijnmakers op het chateau zorgt voor kennis, affiniteit en mooie herinneringen. Wij gaan elk jaar naar de Bourgogne, maar hebben inmiddels ook de Bordeauxstreek en de Loirestreek aangedaan. Natuurlijk mogen de wijnen uit Italië, Spanje en de wijnen uit de zuidelijk gelegen gebieden niet ontbreken. Deze halen wij niet zelf, maar passen ook perfect bij menig gerecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een heerlijke wijn. Eet smakelijk en geniet van de door u uitgekozen wijn…

Bij elke gang adviseren wij een bijpassend glas wijn